Lees hier het laatste Prikkenieuws Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 1 april 2021
Groen denken, groen doen
Woensdag 17 maart was het de Nationale Boomfeestdag! Dat is ons natuurlijk niet ontgaan. Dit jaar hebben we gekozen voor nieuwe fruitbomen. Met de fantastische hulp van al die kleine handjes hebben ze een mooie plekje in de tuin gekregen! Nu maar hopen dat ze goed groeien zodat we van de zomer en herfstfruit kunnen plukken uit onze eigen tuin. De peren, pruimen en bramen zullen vast lekker smaken, we kunnen niet wachten!
Welkom!
Amelie en Lauren starten binnenkort op Prikkebeen. Wij kijken uit naar jullie komst en wensen jullie nu alvast veel plezier toe!
Tot ziens!
In april zullen Timme en Nicky afscheid van ons gaan nemen. Zij zijn namelijk vier jaar geworden en gaan daarom naar school. Volgens mij hebben zij er al zin in.
Zet hem op lieve Timme en Nicky!

Ook Elleke zal nog maar enkele dagen te zien zijn op Prikkebeen. De kapsalon is weer open dus pakt zij haar werk als kapster weer op. Heel erg bedankt Elleke voor je hulp!
Thema
Het nieuwe thema is “circus”.
Ben je een acrobaat of toch liever een clown?
 
Er worden mooie knutsels gemaakt, verhalen verteld én we gaan zien hoe goed jullie in het circus passen tijdens de acrobatische gym.
Activiteiten
Maart draaiden om het thema sprookjes. De kinderen hebben veel geknutseld: van zwaarden en kroontjes tot aan kastelen.
Buiten hebben de kinderen net als kleinduimpje de grote laarzen aangetrokken en er mee op avontuur gegaan door de tuin. Dat is nog best lastig hoor als ze zo groot zijn maar jullie hielpen elkaar goed!
De sprookjesboekjes vonden de kinderen ook erg interessant. Veel prinsessen waren er te zien maar ook GROTE draken.
9 april is het opa en oma dag, wat jammer dat het dit jaar niet door kan gaan, hopelijk mogen we volgend jaar alle opa en oma’s weer ontvangen. Dan maken we er een extra groot feest van!
 
Deze maand is het al weer Pasen, we gaan de eieren mooi versieren en ze verstoppen in de tuin. Zoeken jullie daarna mee?
Knippen
Heb jij ook altijd zoveel moeite om je kind mee te krijgen naar de kapper? Laat je kind dan bij Prikkebeen knippen door Elleke van kapsalon Es looks. Elleke komt ongeveer iedere zes weken langs. Er zijn per keer acht plekken vrijdus schrijf je snel in. Je kunt je hier inschrijven.
3+ Groep
Op de 3+ groep doen we de leukste activiteiten. Zo maakten we overheerlijke soep met vers gesneden groenten en, knutselden de kinderen tijdens het sprookjesthema de meest prachtige kroontjes.
 
Ja, fijn om te zien dat de kinderen van een uitdaging houden!
 
Om de kinderen tot ontspanning te laten komen lezen we regelmatig boekjes voor. Dit vinden de kinderen erg leuk.
Nieuwe medewerker Denise
Denise zou vanaf april bij ons komen werken, maar helaas heeft zij eerder in maart het coronavirus opgelopen. Dit heeft flinke impact op haar lichaam gehad en het herstel gaat dan ook niet zo snel als Denise had gewild. Het lukt haar daarom nog niet om hele dagen te komen werken. Hopelijk krabbelt  Denise snel op en kan zij binnenkort hele dagen van de kinderen gaan genieten!
Wist je dat...?

Debby en Larissa zijn bevallen van een zoontje; Joris en Mylan! Gelukkig gaat alles goed. 
 
Het nieuwe thema circus is begonnen?

Benjamin mij vertelde dat hij met de “toteuse” is geknipt, haha. Gelukkig snapten wij wat hij bedoelde.

We iedere maand nieuwe soorten fruit proeven? Aan de gezichten kun je al zien wat de kinderen er van vinden, haha.

Wij een fysiotherapeut binnen Prikkebeen hebben?

Als jouw kind 1 jaar wordt het eetschema aan wordt gepast?
 
Deze e-mail is verstuurd aan judith_markies@hotmail.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u prikkebeen.bunnik@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing